27.8.10

Housewarming, eventuelt terrassewarming!

I går var det klart for den store innflytningsfesten i vårt nye drivhus. Med en gradestokk som viste opp mot 35 grader klokken 21:00, måtte hele festen flyttes opp til takterrassen ganske kjapt.I Spania er det heldigvis helt akseptert å ha fest på taket en torsdagskveld. De litt mer erfarne "spanjolene", måtte berolige tre litt stressa noruegas om at naboklager ikke eksisterer i dette landet.


Vi klarte å skrape sammen hele 20 gjester i alle aldre og sier oss svært fornøyde med det!


Kvelden ble avsluttet på et litt for fancy utested i en av Santiago Calatravas bygninger i la Ciudad de las Artes y las Ciencias, Valencias stolthet. Fantastisk flott plass, men lilla blinkende utested med partnersøk er ikke helt i vår gate. Dette til tross for at Silje aka Dolly Duck fant sin Donald og Marte aka Heidi ble oppsøkt av sin Pedro (hvem er forresten Heidi og Pedro?). Inger/ Beyonce er fortsatt ganske opprørt over at hun aldri møtte Jay Z. Da ble det nemlig ingen gratis drink på henne. 


Terningkast: 5   

















5 kommentarer:

  1. Så gøy ut med terrassefest! Luksus med takterrasse da. Nå gleder jeg meg til å se bilder fra leiligheten..

    P.S Jeg ser at dere er litt varme.

    Gleeeder meg til å komme! Ha en fin søndag snupper! Martin hilser

    SvarSlett
  2. Bilder kommer! Gleder oss til besøk:)

    SvarSlett
  3. Hola chicas!
    Jaaaaa få se bilder av leiligheten!!!!

    Savne deg ping pang...

    Klem fra Eli

    SvarSlett
  4. Hei alle tre!
    Her fulgt med med på den fine bloggen deres, men nå endelig inne med kommentar. Godt å se at dere har kommet vel på plass i Valencia. Både leilighet og nye venner i løpet kort tid. Godt jobbet, og fortsett som dere har begynt. Spansken sitter vel bedre og bedre etter hvert!? Ha fortsatt fin kveld. Bente hilser også. Buenos norches (Var det rett eller?)

    SvarSlett
  5. Så koselig at du kommenterer paps, regner med at dere følger med :) Spansken er hvertfall bedre enn før vi dro, og vi klarer i noen tilfeller til og med å gjøre oss forstått.

    Buenas dias!
    Buenos noches!

    SvarSlett