9.9.10

Status quo

Buenas!


Beklager lite blogging for tiden, vi sliter stadig med meget tregt internett. Imidlertid ser det ut som vi snarlig vil få installert skikkelig internett, da vi hadde besøk av en "internettfikser" (sitat Silje) på tirsdag. Hva han prøvde å forklare oss om når og hvordan kan bare en ekte spanjol vite, vi forstod nada. Likvel tror og håper vi at noe er på gang ettersom han borret hull ut igjennom stueveggen, peste og bannet, slik som internettfiksere skal gjøre. 


Inger reiste til Alicante i går, for å kjærste seg litt. Marte og Silje holder huset med feber og hoven hals. Vi tror vi har pådratt oss airconditionsyken, ettersom skolen, butikkene og alle andre steder generelt liker å holde temperaturen på ca. 20 grader, mens det utendørs er rundt 35. I vårt eget drivhus liker vi å holde oss i ett med naturen, så her er det til stadighet rundt 35. Svett og fint!

Dagens survival kit


















Videre har vi en god del problemer med varmtvannet i leiligheten. Vi er desperate etter agua caliente i la ducha. Tror vi tilsammen har fått dusjet cirka tre ganger i varmt vann på tre uker. Så om noen der hjemme sitter på gode kunnskaper om hvordan man fikser en varmtvannstank som går på gass, tar vi imot tips med stor takk.

 
Her skulle det komme et bilde av the mean machine, men vårt raske nett ville ikke laste opp flere bilder for øyeblikket.


Slenger heller med noen bilder fra forrige fredag, hvor det var mer festlige tilstander i huset...

3 kommentarer:

  1. Hei igjen jenter.Varmtvannstank drevet på gass er ikke hverdagen her i nord. Kompetansen er svært begrenset. Dessuten er trøbblete gasstennere ikke å spøke med, spesielt når disse finnes innendørs i en leilighet. Mitt tips er derfor å gjøre ett nytt fremstøt mot huseier, slik at han kan få fagfolk til å gjøre nødvendige utbedringer. Ellers håper jeg at Silje og Marte har ristet av seg airconditionsyken, og at dere alle er klare for nye utfordringer på universitetet fra mandag av. Det blir spennende å følge utviklingen videre. Takk for fin blogg med gode bilder og treffende kommentarer.Snakkes.

    SvarSlett
  2. Gøy lesing som ventet på bloggen! Som far så fint formulerer det: "gode bilder og treffende kommentarer"! I agree!

    Er dette i leiligheten deres?

    hilsen fra ivrigTundal!

    SvarSlett
  3. Stemmer Hege! Her får du et glimt av leiligheten ;)
    nå rømmer alle tre leiligheten i noen dager for å dra på ferie; oppdatering følger.

    Tundalfamilien er overlegne på kommentering, vi setter sånn pris på det!

    Klem fra oss (akkurat nå er det Inger i Denia, men de andre kommer med bussen snart håper jeg!)

    SvarSlett