23.9.10

Valencia state of mind!

Holas!

En liten oppdatering...

Siden sist har vi startet på uni, det er en liten historie i seg selv. Vi ankom Facultat de Dret spente og motiverte (?) for informasjonsmøte. Det hele foregikk på meget rapido spansk, vi forstod så godt som ingenting (bortsett fra når det ble poengtert at dette var meget importante å få med seg...)

Tirsdag skulle vi starte å se etter klasser vi ønsket å melde oss opp i. Som Erasmusstudent har du flere uker til å sjekke ut forskjellige fag (men timene går sin gang for spanjolene så vi går glipp av masse), før vi lager en timeplan. Problemet er at all informasjon som vi har mottatt om fagene ikke stemmer. Vi kan møte opp som det står på timeplanen, men plutselig finnes ikke dette faget allikevel. Det hele er veldig spansk. Vi synes også det er litt snodig at de fagene vi faktisk fant er 1. klassefag. Så der sitter vi gamle 5. klassingene fra Norge ved siden av ivrige spanske 18 åringer; "are you like really 25 years old, nooo?". 


Ellers har vi fortsatt ikke internett, nå begynner vi å bli skikkelig frustrert! Det er både dyrt og fetende å benytte seg av gratis internett på McDonalds og Starbucks. Det funker heller ikke å laste opp bilder, så det får bli neste gang dere får se våre blide åsyn!


Hasta luego! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar